Om oss

Espira Fjellsenden barnehage åpnet i 1993 og ble en Espirabarnehage i september 2016. Espira driver rundt 100 barnehager med ca. 3000 medarbeidere og ca 10.000 barn. Espira er en del av Academedia, Nordens ledende barnehage- og utdanningsaktør.

Vi har to småbarnsavdelinger, 1-åringene er på Tumleplassen og 2-åringene er på Språklabben. Vi har to storebarnsavdelinger, 3-åringene er på Filosofus og 4-åringene er på Forskerfabrikken og deler avdeling med de eldste barna, Skolespirene. Skolespirene jobber med ulike typer prosjektarbeid som er skoleforberedende. Antall barn bestemmes ut fra antall søkere til barnehagen hvert barnehageåret.

Fakta:

  • Åpningstid kl. 07.15 – 16.30
  • Åpent 12 måneder i året
  • Oppholdstid: 20–100%
  • Sentral beliggenhet på Tasta i Stavanger
  • Stort utelekeområde
  • Fullkosttilbud med frukt og grønt til alle måltider
  • Spireportalen – Elektronisk dokumentasjon for foreldre
  • Skolegruppe – “Skolespirene”
  • Støttespiller til SOS-Barnebyer
  • Bjørnis barnehage

 

Personvern og cookies